ONDERNEMER

Als ondernemer wilt u een mooi en goed product leveren. Voor een mooie en goede prijs. Voor u zijn juridische kwesties randzaken waar u liever niet door wordt afgeleid. Advocatenkantoor Meesters neemt die randzaken graag van u over. Want dat is mijn product. Samen met u komen wij tot een snelle, doordachte en kostenbewuste oplossing.

Snelheid is een pijler van Advocatenkantoor Meesters. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur reactie op uw telefoon of e-mail.

Advocatenkantoor Meesters is kostenbewust. Juridische kosten zijn voor u bijkomende kosten, overhead. Wij bieden de mogelijkheid van een vaste prijs en een abonnement, zodat u weet waar u aan toe bent.

Toegankelijkheid en doordacht zijn de andere twee pijlers. Advocatenkantoor Meesters is klein, flexibel en informeel met de focus op het oplossen van uw probleem of het beantwoorden van uw vraag op de meest eenvoudige en complete manier.

GRATIS

Wanneer dit u als ondernemer (ook ZZP-er) aanspreekt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Direct uw vraag stellen?

2 + 12 =