SAMENWERKING MET ADVOCATENKANTOOR FIORENS

Beste bezoeker,

Met ingang van 1 september 2019 is Advocatenkantoor Meesters opgegaan in advocatenkantoor Fiorens arbeidsrecht & organisatieadvies, gevestigd te (3584 AB) Utrecht, aan de Herculeslaan 24. Ik mag u wel verwijzen naar de website  www.fiorens.nl

U kunt mij bereiken op mijn mobiele telefoonnummer (06-22391869) of het kantoornummer van advocatenkantoor Fiorens (030-2077000). Mijn nieuwe e-mailadres per 1 september a.s. is: martijn.meesters@fiorens.nl.

Met vriendelijke groet,

Martijn Meesters

TARIEVEN

UURTARIEF

Advocatenkantoor Meesters rekent een uurtarief van Euro 185,- excl. BTW.

VASTE PRIJS

Advocatenkantoor Meesters biedt u ook de mogelijkheid één (vaste) prijs voor de gehele zaak af te spreken. Afhankelijk van de aard van de zaak, het belang en de spoedeisendheid wordt gezamenlijk een bedrag overeengekomen.

ABONNEMENT

Voor ondernemers is het eveneens mogelijk een Arbeidsrecht-abonnement of Contracten-abonnement te nemen. Voor een bedrag van € 500,- excl. BTW per jaar heeft u recht op het over de telefoon of via de website stellen van vragen over arbeidsrechtelijke of contractrechtelijke onderwerpen, het ontvangen van een maandelijkse nieuwsbrief en een korting van 25% op het uurtarief.

GEFINANCIERDE RECHTSHULP

Wij staan u als particulier ook bij indien u de advocaatkosten niet zelf kunt betalen en in aanmerking komt voor subsidie (gefinancierde rechtshulp). Of u daarvoor in aanmerking komt wordt bepaald door de Raad voor Rechtsbijstand. Deze instantie bepaalt ook welke kosten daarvan voor uw rekening komen. U kunt deze voorwaarden en kosten terugvinden op www.rvr.org.